2017. feb 01.

Coaching és Bach-virágterápiás konzultáció

írta: Verebi Ivett
Coaching és Bach-virágterápiás konzultáció

egyeni_konzultacio_verebiivettblog.jpgBiztosan veled is előfordult már, hogy egy-egy nehezebb élethelyzetben nem találtad a megfelelő megoldást a problémád mielőbbi kezelésére. Ilyenkor hajlamosak vagyunk fűhöz-fához szaladni tanácsért, megkérdezzük a barátainkat, családtagjainkat, hozzánk közel álló személyeket arról, ők mit tennének, vagy mit tettek volna a helyünkben, miként oldanák meg a fennálló konfliktushelyzetet.

Azt gondolom, hogy a problémás élethelyzetek megoldását elsősorban a család és a barátaink körében kellene megbeszélnünk, majd rendeznünk. Igen ám, de ők szerencsére elfogultak velünk, annyira szeretnek bennünket, hogy nem feltétlenül tudnak emiatt megfelelő támogatást adni bizonyos szituációkban. Elakadsz, nem tudsz tovább lépni, úgy érezheted egy helyben toporogsz és nem látod a megoldást sem.

Időnként jól jön egy külső „szemlélő”, egy olyan valaki, aki téged nem ismer, és ezért a problémádat is tárgyilagosabban tudja szemlélni, valamint megfelelő alternatívákat felkínálva veled közösen megoldani a téged szorongató helyzetet.

Én elsősorban a négyszemközti személyes beszélgetés erejében hiszek, azt vallom, hogy két ember között a legrövidebb út még manapság is az őszinte beszélgetések sorozata kell legyen. Sok, közösen folytatott párbeszéd elvezethet a megoldáshoz. Nyíltan, őszintén felvállalva magadat és a problémádat biztosan előrébb visz téged a vágyott célod felé.

A lelki problémák szelíd kezelésére – személy szerint – remek módszernek tartom a Bach-virágterápiát, mely észrevétlenül, ám mégis hatékonyan képes feloldani a benned lévő és a kiteljesedésedet akadályozó blokkokat és elakadásokat.

A virágterápián kívül személyes kedvencem a színterápia, amellyel a mélyben megbúvó konfliktusokat szintén hathatósan lehet feltárni, majd azokat megoldani.

Az együttműködő kommunikáció egy olyan módszer, amelyet – véleményem szerint – minden embernek ismernie kellene, mivel az egymással való harmonikus együttélésnek alapvető feltétele a megfelelő kommunikáció használata.

Ha úgy érzed valami hiányzik az életedből, vagy van egy problémád és mindezidáig még nem jutottál annak megoldásához kérlek, keress meg, közösen megtalálhatjuk a megoldást!

ÚJDONSÁG:
Hamarosan, mint végzett life-coach is segíteni tudok a hozzám fordulóknak, azért, hogy egy teljesebb és harmonikusabb életet élhessenek. Támogató, segítő és motiváló jelenlétemmel közösen megtaláljuk azokat a megoldásokat, amelyek a vágyott cél vagy eredmény felé vihetnek téged.

Személyesen vagy online is találkozhatunk, úgy ahogyan azt te a leginkább megfelelőnek tartod.

Szeretettel várlak, bizalmadat ezúton is nagyon köszönöm!

Verebi Ivett
COACHINGRA, BACH-VIRÁGTERÁPIÁS KONZULTÁCIÓRA
ITT TUDSZ JELENTKEZNI:
telefon: +36 70 775 0944
email: info@ujutakon.hu

 

Szólj hozzá