2017. feb 02.

A BACH-VIRÁGOKRÓL NÉHÁNY GONDOLAT

írta: Verebi Ivett
A BACH-VIRÁGOKRÓL NÉHÁNY GONDOLAT

img_0350.PNGAmikor megismerkedtem ezzel a 38 virágminőséggel, még nem sejtettem, hogy a későbbiekben ennyire szeretni fogom őket. Csodáltam a rendszer megalkotóját, dr. Edward Bach-ot, aki - fáradtságot nem kímélve - felkutatta, felismerte, majd egész, kerek rendszerbe foglalta a leggyakoribb lelki állapotokat gyógyítani képes virágokat. Kiment a természetbe és az éppen aktuális lelkiállapotára megkereste azt a növény, amelynek közelében megnyugodni érezte háborgó lelkét, ahol ismét visszanyerhette megbomlott lelki egyensúlyát.

E nagyszerű ember addig kutatta, addig kereste a harmonizáló virágokat, amíg meg nem találta valamennyit. Felismerte, hogy bizonyos lelkiállapotokat, hangulati ingadozásokat ezen virágok képesek újra olyan szintre hozni, amely az egyensúlyi állapotnak felel meg. Lejegyezte minden virág(minőség) negatív és pozitív oldalát, amelyek mindegyike egy-egy aktuális lelki probléma megoldásában segít szelíden és mindenféle mellékhatások nélkül.

Mivel korábban saját magamon is megtapasztalhattam e csodás virágterápia gyengéden ható rendszerét, ezért bátran ajánlom azoknak, akik jelenleg valamilyen lelki problémával küzdenek, és úgy érzik szükségük volna egy támogató, a megoldás felé vezető módszerre, és amelynek segítségével ismét visszanyerhetik lelki egyensúlyukat.

Amennyiben hozzám hasonlóan neked is fontos lelked egészsége, harmóniád újbóli megtalálása azért, hogy nyugodtabb és békésebb életet élhess végre, úgy szívesen kalauzollak e virágok csodás világában!

A VIRÁGTERÁPIÁVAL AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK JÓL ÉS HATÁSOSAN KEZELHETŐK
  • lelki elakadások és problémák (önbizalomhiány, párkapcsolati- munkahelyi problémák, függőségek, szorongás, depresszió, türelmetlenség, idegesség, bizonytalanság, különböző eredetű félelmek, veszteségek feldolgozása,  stb.)
  • egészségügyi problémák, amelyek lelki okokra vezethetők vissza (álmatlanság, asztma, allergia, különböző fóbiák, pánikbetegség)
AKIKNEK AJÁNLOM E TERÁPIÁS MÓDSZERT
  • felnőtteknek, szülőknek, és mindazoknak, akik fejlődni szeretnének, vagy éppen keresgélik személyes életútjukat
  • gyermekeknek, hogy megkönnyítsük és gondtalanabbá tegyük a gyermekkorukat, valamint felelős szülőként segítsük lelki világuk egészséges fejlődését
  • háziállataink esetében is jó eredményeket érhetünk el, sőt
  • növényeink, szobanövényeink növekedését is elősegíthetjük e cseppek által.

Keress bátran, ha változtatni szeretnél az életeden vagy saját magadon, segítek neked "másképpen élni, másképpen létezni"!

 

Verebi Ivett
Bach-virágterápia tanácsadó

BACH-VIRÁGTERÁPIÁS KONZULTÁCIÓRA ITT TUDSZ JELENTKEZNI:

telefon: +36 70 775 0944
email: info@ujutakon.hu

 

Szólj hozzá