WomanLife ● Blog

Nőiség - Természetesen. Egyszerűen. Harmóniában.

Ez történt a héten (2017.10.16 – 23.)

Azt mondják, valamilyen formában érdemes rögzíteni az emlékeinket, élményeinket, hogy megmaradjanak, és legyen mibe kapaszkodni a nehezebb időkben is. Támaszul szolgálnak, megvigasztalnak, ha arra van szükség, vagy egyszerűen csak jó rájuk visszagondolni, felidézni a kellemes emlékeket és ezáltal egy kellemes, harmonikus lelkiállapotba kerülhetünk általuk.ez_tortent_verebiivettblog.png

No, akkor én most megpróbálom rögzíteni a velem történteket! Összeszedtem mindazokat a kisebb-nagyobb volumenű történéseket, melyeket az elmúlt héten éltem át vagy történtek meg velem. A lista ugyan igen korlátozott, valóban csak azokat vettek számba, melyeket érdemesnek találtam megosztani és ami másoknak is érdekes lehet. 

Itt van hát az én mini-listám: 

1.) Amilyen rosszkedvűen indult a hétfő, olyan csodásnak zárult! A délelőtti munkahelyi mosdóban való pityergéstől (igen, néhanapján ilyet is csinálok, amikor már túl sok minden gyűlt össze, nem feltétlenül a munkahelyen) a kora délutáni órákra eljutottam egy boldogan izgatott, várakozással teli állapotba. Három fantasztikus nővel volt ugyanis coaching ülésem! Értékes gondolatokat, használható gyakorlati megoldásokat szerettem volna átadni az egy alkalmas coaching ülés keretei között, ehhez pedig úgy éreztem száz százalékosnak kell lennem! Jelentem sikerült, elképesztő energiákat mozgattunk a coachingra jelentkező ügyfeleimmel és mindannyian tartalmas gondolatokat vihetünk haza. Általuk, a történeteik, a megálmodott vágyaik, megvalósítandó terveik által én is fejlődhettem, és lehetőségem nyílt velük együtt megoldásokat keresni vagy éppen építeni. 

2.) Valamikor a hét közepén kaptam az e-mail-t, hogy a WMN online női magazin megjelenteti az egyik cikkemet. Hatalmas lehetőségnek gondoltam még akkor is, ha számolnom kellett a negatív kommentekkel, a kritikákkal. Volt ilyen-olyan vélemény, ám a legnagyobb tanulság, hogy sok olvasónak ismerős volt az általam leírt szituáció, személyesen is megszólítva érezték magukat. Mivel trollok mindenhol vannak, az eltérő vélemények pedig mindig elgondolkodtatnak, ezért ismeretlenül is köszönet értük. A cikket IDE KATTINTVA tudjátok elolvasni.

3.) Egy teljesen céltalan facebook-on való bolyongásom (igen, sajnos gyakran belecsúszok én is) eredménye egy szuper termékre, és egy nagyszerű és csupaszív, kreatív hölgytársamra való rátálalás. A facebook falam pörgetéséből továbbgondolkodás, privát üzenet, majd másnap egy jó kis telefonbeszélgetés kerekedett, és még... de a többi egyelőre titok. 

4.) Az „értéket adni-átadni” gondolattal, női közösséget szervezni igényemmel szerencsére nem vagyok egyedül, egy kedves ismerősömmel próbáljuk e vágyakat, elképzeléseket egy használható és élvezetes formába összegyúrni. Hogy’ mi sül ki belőle? Ó, azt még mi sem tudjuk, az idő - és persze mi - majd eldöntjük.

5.) Kolléganőmmel kalligráfia (szépírás) tanfolyamra szerettünk volna beiratkozni egy csuda klassz alkotó műhelybe, de sajnos az összes hely betelt, így ha már ez nem jött össze úgy döntöttünk, hogy dizájn stólát/sálat fogunk szőni! Szövőszéken! Igazi, finom puha természetes fonalból! Jó kis egész napos program lesz, nagyon várom, mert újra csak önmagammal foglalkozhatom és alkothatok kedvem szerint.

6.) Született egy blogbejegyzés is, amelynek minden betűjét élvezet volt írni, húsbavágó kérdéseket feszegettem benne. A cikk a minőségi párkapcsolati kommunikációról szól, amely több, mint 1500 emberhez jutott el csak a facebook-on – hirdetés nélkül – teljesen normál módon terjedve. Mivel igen jó volt a fogadtatása, ezért úgy gondolom, kell még vele foglalkoznom. A cikket IDE KATTINTVA olvashatjátok el.

7.) Végre volt egy kis időm és föltettem a facebook oldalamra azokat a már elérhető szolgáltatásaimat, amelyekkel várok mindenkit sok szeretettel! Így került fel a Párkapcsolati Kommunikáció Coaching, amelynek keretében a minőségi párbeszédeken dolgozom az ügyfeleimmel, de van itt kifejezetten édesanyákat célzó coaching ajánlat is, ilyen az AnyaRelaxCoachig és az AnyaKarrierCoaching is. A szolgáltatások részletes leírása a facebook oldalam “Szolgáltatások” menüpontjában találhatóak.

8.) És a végére egy kis család: szombaton a kissé hűvös, ám csodaszép őszi időben kirándultunk egyet a Városligetben, melyről készítettem egy-két rövid videót, melyet picit továbbgondolva meg is mutatok majd a facebook oldalamon.

Október 23-án volt a születésnapom, amely alkalmából elképesztően sok kedves üzenetet kaptam az ismerőseimtől, de a facebook oldalamon is. Köszönet érte! Ajándékba kaptam a családomtól egy régóta vágyott, most megjelent inspirációs könyvet, melynek már az elnevezése is mutatja milyen szuper könyvvel van dolga az olvasónak: Inspiráció természetesen. Egy testvérpár, Kollár Borbála és Franciska keze nyomát és rengeteg munkáját őrzi e csodás mű, tele mindenféle jóval, szebbnél-szebb fotókkal, a mindennapokban is használható tippekket, dizájn-gondolkodásra sarkalló gondolatfoszlányokkal, mindez kedves személyes történetekkel megfűszerezve. Valódi mindfulness élmény már magának a könyvnek a lapozgatása is, teljesen elvarázsolt. A könyvet ITT vásárolhatjátok meg, jó szívvel ajánlom figyelmetekbe.

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A heti (nem is annyira mini!) összefoglaló itt véget ér, bár biztosan lenne még ezer dolog, amit érdemes volna megörökíteni. Ám ezek sem vesznek a feledés homályába, másképpen, máshogyan teret kapnak ők is!

 

Verebi Ivett
Life & Art Coaching
Bach-virágterápia
@coachingönmagadért

 

A bejegyzés trackback címe:

https://verebiivett.blog.hu/api/trackback/id/tr6513067528
Nincsenek hozzászólások.

A facebook-on is megtalálsz:

Ez is én vagyok :-)

Írok. Blogot. Ezt itt. És nagyon szeretem. Örülök, ha olvasol, ha velem együtt gondolkodsz akár hangosan, vagy akár csak magadban.

Témák

Aggodalom (1) agresszió (1) ajánló (1) Anyaság (19) apró örömök (1) Bach-virágterápia (7) bátorság (3) békesség (1) belső világ (1) beszélgessünk! (1) boldogság (2) Burnout (2) célok tervek (2) Coaching (4) coaching (10) coachingönmagadért (2) család (3) Csendesség (1) dicséret (1) döntés (1) döntéstámogatás (1) Édesanya (1) Édesanyám (1) édesapa (1) egyediség (1) Egyenrangúság (1) egyensúly (1) egység (1) elégedettség (1) elengedés (2) élet (2) Élet (9) életöröm (1) elfogadás (1) élj a jelenben! (1) Emlékek (1) értékes (1) Érzelmek (1) estikérdések (1) facebook/WomanLife Coaching (1) Fájdalom (1) fb/újutakon-coaching önmagadért (1) Félelmek (5) férfi (1) Gondolataim (27) gondolatébresztő párbeszédek (2) görcsösen építed magadat (1) gyakorlat (1) gyász (1) Gyászfeldolgozás (1) gyerekek (3) Gyerekek (10) gyermekkor (1) Gyermekkor (1) hála (1) Hasznos (5) hatékony kommunikáció (1) Hétköznapok (1) hygge (1) időgazdálkodás (1) ítélkezés (1) Jónak lenni (2) jószándék (1) karácsony (2) karrier (1) karrier coaching (1) kommunikáció (3) Konfliktuskezelés (2) Könnyek (1) kritizálás (2) különleges pillanatok (1) Lélekbogozó (20) letölthető anyagok (1) lifecoaching (6) life coaching (11) magánélet (1) Megoldások (12) Megújulás (4) mindennapok (1) mindfulness (1) minőség (1) Múlt (1) munka (1) munkamánia (1) munka magánélet egyensúly (1) ne asszisztálj az agresszióhoz (1) (1) nyár (2) nyugalom (2) Nyugtalanság (1) önbizalom (1) önismeret (1) ÖnMAGunk (47) önzetlenség (1) Öröm (9) öröm (2) ősz (1) Őszintén (21) párkapcsolat (2) párkapcsolati coaching (1) Partnerség (1) pihenés (1) Pozitív pszichológia (1) rapidgondolatok (1) Sajátélmény (15) segítőkészség (1) Siker (1) stratégia (1) stressz (1) szakmai cikkek (2) személyes (1) személyiség (1) SZÍNes világ (2) Színterápia (1) Szomorúság (5) szoron (1) Szorongás (4) Születés (2) születésnap (1) Szülők (1) Szülőnek lenni (13) tanmese (1) testvérek (1) törődj magaddal (1) trauma (1) tudatosság (1) türelmetlenség (1) új kezdet (1) Ünnepek (3) Választott hivatás (3) Vállald önmagad! (9) Valódi értékek (2) Valódi világ (1) Változások (4) verebii (1) verebiivett (22) Veszteségeink (24) WomanLife Coaching (3) workaholic (1) CÍMKÉK, KATTANJ RÁJUK!
süti beállítások módosítása
coachingönmagadért